Jarní Wellness day v našem fitku

Jarní Wellness day v našem fitku

 

Milí klienti, 

 

odstartujte s námi jaro! Ppřipravili jsme pro vás vydatný cvičební program na sobotu 14. 3. 2015. Wellness day vám přínáší jedineční program. Těšit se můžete na 5 lekcí (po 30 min), které si můžete libovolně nakombinovat. Připraveny jsou lekce ve všech sálech. Navíc se můžete těšit na bohatý dopovodný program - ochutnávky, kosmetika apod. Akci je nutné předem rezervovat a zaplatit na recepci fitness clubu. Cena za 5 lekcí je 170 Kč.  

 



Můžete si vyzkoušet lekce, na které se odhodláváte jít, ale máte ostych a nebo jste je prostě ještě v našem rozvrhu neobjevili. Blíží se přece jaro, po něm následuje léto a všichni chcem mít naše tělo v kondici :-) Tak neváhejte a využijte jedinečnou možnost nastartovat organismus vydatným cvičením!

 

Kromě cvičení vám doporučuji v tomto období také různé detoxikačí kůry. Je dobré po zimě a hlavně po Vánocích svoje tělo vyčistit. Já jsem kolem Vánoc vyzkoušela odčervovací kůru vycházející z čínském medicíny. A v současné době se velmi zajímám o diskutovanou MMS (master mineral solution). Výborný detox je také v podobě zeleninových a ovocných šťáv. Já osobně mám nejradši tu z řepy, mrkve, jablka a celeru. A také si myslím, že není na škodu omezit příjem masa a bílkovy z masa nahradit třeba bílkovinami z luštěnin. Výborná je třeba čočka. Já sama mám oblíbenou červenou čočku, z které dělám polévku nebo si jí připravím jen tak či jako přílohu. 

 

Závěrem bych ještě ráda připomněla, že si můžete na recepci našeho fitness clubu nechat před tréninkem připravit skvělý nápoj ze zeleného čaje MATCHA TEA, který je prospěšný ve všech směrech. Nejen, že vám dodá energii, má také detoxikační účinky, pomáhá spalovat jídlo až 4x rychleji než je běžné, obsahuje mnoho antioxidantů, a také pomáhá při problémech se zácpou.  Navíc zklidní vyši mysl a je také vhodný pro diabetiky. Na recepci vám připravíme nápoj za 29 Kč. Nebo si můžete za 330 Kč koupit celé balení, vybrat si shaker, který se cenově pohybuje od 69 Kč a Matcha Tea si tak můžete připravovat kdykoli během dne. 

 

Těším se s vámi na viděnou v našem fitku! 

Vaše Hanka Kynychová


Jarní Wellness day v našem fitku
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube