Únor sice není bílý, ale naše tělo cvičením sílí :-)

Únor sice není bílý, ale naše tělo cvičením sílí :-)

 

Vážení a milí klienti,


dovolte mi, abych pozdravila vás, moje stálé a dlouhá léta věrné klienty, ale také vás, nové klienty, kteří jste si k nám našli cestu v minulých týdnech a měsících.

 

Ráda bych vás touto cestou upozornila na zcela nový tým lektorů H.E.A.T. Programu, a také na to, že v následujících týdnech budete mít možnost chodit na zcela nových strojích Maxxerunner. Samozřejmě, že nastavení pásu bude i nadále pouze na vaší šikovnosti a na instrukcích lektora, ale věřím že si svůj trénink užijete ještě více! Nový tým lektorů tvoří Monika Tillová, Weronika Wenclová, Petra Havelková a doplňují je staří známí Jana Pospíšilová a s jednou ranní lekcí i Radek Hadač.



Já si na nějakou dobu od H.E.A.T. Programu odpočinu, protože jsem se rozhodla věnovat se jiným lekcím, které se těší vaší oblibě. Ve středu v 17:00 mám novinkovou lekci Postava snů s balančními technikami - lekce je určena pro začátečníky a mírně pokročilé cvičence. Ve čtvrtek ráno v 09:00 jsem pro vás připravila Fitness trénink, což je lekce určená vám všem, kteří chcete tělo tvarovat novým způsobem než dosud – jedná se o kruhový trénink v posilovně na posilovacích strojích. Ve čtvrtek v 17:00 vás pak přivítám na úplně nové lekci pod názvem Stretch Body jejíž motto zní: Sedíš osm hodin v práci? Tak právě pro tebe je Stretch Body! Na lekci protáhneme a posílíme ochablé svaly, budeme se věnovat bolestem zad a dalším neduhům.


Ráda bych vás také upozornila na rezervace… Často se nám stává, že přijde na svoji lekci (zejména ty ranní) bez rezervace a lekce se nekoná. Je to proto, že nejste-li na lekci přihlášeni přes rezervační systém, nepočítáme s vámi, a není-li na lekci přihlášen nikdo jiný, lektor s lekcí nepočítá a nedorazí. Proto vás prosíme, abyste si na svoje oblíbené lekce dělali rezervace, aby pak nedocházelo k nepříjemné situaci, že se vaše oblíben lekce nekoná.


Blíží se nám Valentýn, a protože vás máme rádi, připravili jsme pro vás super akci! Valentýnská párty se cvičením se koná v sobotu 13. 2. od 13:00! Těšit se můžete nejen na svoje oblíbené lektory, ale také na speciálního hosta Filipa Jankoviče, který vám předvede opravdu super lekci, kterou zvládne každý z vás! Těšit se můžete také na slavnostní přípitek a na raut od pizzerie il Pinoccchio. Navíc každý z vás obdrží valentýnský dárek od firmy Šmakoun! Více o programu najdete ZDE.


Závěrem bych velmi ráda poděkovala nejen vám všem za přízeň, ale také lektorům, kteří mi zůstali věrní. Celý loňský rok pro mě byl náročný nejen podnikatelsky, ale také jsem byla nucena selektovat lidi kolem sebe. Proto ze srdce děkuji všem, kteří jsou stále se mnou. Jsem pyšná na to, že můj tým lektorů skýtá pouze samé profesionály s letitými zkušenostmi.


Pevně věřím, že když si na horách užíváte zimních radovánek, tak si ceníte toho, jak je vaše kondice výborná. Že by to bylo cvičením u nás ve fitku? ;-)
Přeji vám, ať si hory užíváte do sytosti stejně jako já, a ať vás neskolí žádá chřipka!

Těším se na viděnou v našem fitku!

Vaše Hanka Kynychová




Únor sice není bílý, ale naše tělo cvičením sílí :-)
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube