NOVÝ rezervační řád na lekce TRX a H.E.A.T. Program

NOVÝ rezervační řád na lekce TRX a H.E.A.T. Program

Vážení a milí klienti,

věnujte prosím pozornost novému rezervačnímu řádu, který jsme nově upravili na základě vašich připomínek a proseb. 



Jak jistě víte, na lekce TRX a H.E.A.T. Program doporučujeme rezervace v on-line rezervačním systému  ZDE  nebo telefonicky na recepci, protože počet závěsných zařízení TRX a mechanických pásů Maxxrunner je omezený. 

 

Zde si dovoujeme představit NOVÝ REZERVAČNÍ ŘÁD:
Lekci je možné zarezervovat v on-line rezervačním systému pouze, jste-li držitel klientské čipové karty. Kartu a přihlašovací údaje do systému získáte na recepci FITKA po složení vratné zálohy 200 Kč.
Chcete-li si rezervovat svoji první  lekci telefonicky, nemusíte být držitelem čipové karty, ale pro další rezervace již doporučujeme pořízení klientské čipové karty.

Vzhledem k tomu, že vycházíme vstříc všem kleintům, protože vaše spokojenost je pro nás na prvním místě, nebudeme zatím nijak sakncionovat případnou nezrušenou rezervaci. Pevně věříme, že nám naši vstřícnost oplatíte tím, že budete respektovat pravidlo, že rezervaci je možné zrušit nejpozději 12 hodin před začátkem lekce. V případě, že se budou hromadit nerzušené rezervace, budeme nuceni zavést pravidlo sankcí. 


Na lekci můžete dorazit i bez objednání, ale může se stát, že se na svoji lekci nedostanete z důvodu plné kapacity, a nebo se lekce nebude konat, proto doporučujeme - objednávejte se! 


Dále bychom vám rádi připomněli, že vložený depozitní vklad můžete využívat nejen na úhradu služeb, ale také na pořízení jakékoliv zboží a či potravin u nás na recepci- včetně DVD z edice Hejbejse, které se hodí třeba jako vánoční dárek. 

 

 

Vaše Hanka Kynychová a tým Fitka HK


NOVÝ rezervační řád na lekce TRX a H.E.A.T. Program
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube