Přijďte se po Vánocích hejbat k nám do FITKA. Rozšiřujeme nabídku skupinových lekcí!

Přijďte se po Vánocích hejbat k nám do FITKA. Rozšiřujeme nabídku skupinových lekcí!

Vážení a milí klienti,

 

ráda bych vám všem popřála vše dobré v novém roce, hlavně hodně zdraví, spokojenosti, a také ať se vám daří udělat si čas na sportování a sebe samotné.

 

S novým rokem máme velkou novinku. Otevřeli jsme nový sál na skupinové lekce. Nabízíme tak mnoho tréninků, které můžete různě střídat podle momentální kondice. Sál č. 4 je o patro výš a jeho prostory jsou vybaveny botníky, kde si můžete nechávat svoji obuv. Jsou zde rovněž umístěny bezpečnostní kamery. Pokud i přesto máte o svoje botičky strach, doporučuji využít návleky a boty umístit do šatní skříňky.



Ve všech tělocvičnách můžete své lekce využívat až po předchozím odbavení na recepci. Do sálu č. 4 navíc obdržíte po zaplacení na recepci žeton, který na začátku lekce odevzdáte lektorovi. V případě, že žeton mít nebudete, lektor vás požádá o jeho zajištění. Pevně věřím, že si na tento systém zvyknete a bude nám všem vyhovovat.

 

Zájem o cvičení je v těchto povánočních měsících velký, proto jsme navýšili kapacitu šaten o další skříňky. Novinkou jsou úložné prostory v sále č. 4, kam si můžete uložit svoje věci, pokud nemáte v plánu po vašem tréninku využívat hygienické zázemí v prostoru šaten.

 

Díky otevření sálu č. 4 jsme mohli některé tréninky přesunout ze sál č. 3, abyste měli na cvičení více místa. Změny se týkají hlavně jógy, pilates i kruhových tréninků. Dokonce i oblíbené lekce ze sálu č. 1 jsme přesunuli do většího sálu č. 4. Jedná se o moje vybrané lekce, o lekce Káti Štaudové apod. Sledujte prosím rozvrh lekcí, informace k umístění lekcí v sálech vám pak také rádi poskytnou naši recepční.

 

Můj tip na tento měsíc, jak můžete kombinovat některé své tréninky:
Tréninky H.E.A.T. Programu můžete kombinovat například s Nakládačkami nebo s jógou. Kruhové tréninky pak doporučuji kombinovat s tréninky H.E.A.T. Programem. Pokud máte oblíbené lekce Postavy snů či Břišního pekáče, zkuste kombinovat s Nakládačkami a jógou, aby vaše tréninky byly pro tělo co nejkomplexnější.

 

Těším se s vámi na viděnou u nás ve FITKU.

Vaše Hanka Kynychová

Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube