Power Jóga v našem FITKU

Power Jóga v našem FITKUKaždé pondělí ve 12:00, středu v 17:00, čtvrtek ve 17:00 a pátek v 18:00 si můžete přijít protáhnout tělo a vyčistit svoji mysl na lekci power jógy s Irenou Kordić!


Co vás na lekci čeká?
Power jóga je fitness styl vycházející z pozic jógy a v jejích kombinacích. Většina z nás si pod pojmem jóga představí zejména dlouhé výdrže v různých pozicích, práci s dechem a meditaci. Slovo "power", tedy síla, vyjadřuje poněkud rychlejší sled jednotlivých pozic, a také sílu cvičence, kterou chce do cvičení vložit. Lekce má poměrně pevně daný sled cviků. Po pár lekcích se tak budete moci stále více soustředit na sebe a plynulý dech, budete pociťovat lepší a dokonalejší provedení a podle své momentální kondice či rozpoložení můžete volit dynamiku provedení. Objevují se zde i cviky na rovnováhu, cviky vycházející z tolik populárního a prospěšného "prkna". Obrácené pozice zase výborně posilují záda, která zejména při sedavých zaměstnáních ochabují. Po lekci power jógy z vás nepotečou "litry" potu, ale budete cítit příjemné prokrvení a zeštíhlení svalů, budete nabiti energií a zároveň soustředením a klidem.

 

Pro koho je lekce určena?
Power jógu doporučuji všem. Sportovcům, kteří pravidelně chodí do fitka a na aerobní či posilovací skupinové lekce, kde většinou nebývá čas pro důkladné protažení svalů. Těm, kteří začínají cvičit po delší době nebo po nemoci. Powerjóga posílí svaly jiným způsobem a možná, že právě powerjóga Vám pomůže k novému progresu.
Moje pojetí power jógy je hodně přizpůsobené našemu českému a evropskému vnímání. Nečekejte dlouhé sezení či ležení v meditaci, nečekejte indické názvosloví ani pozdravy Namaste :-), prostě si jen užijte tuto skvělou východní "gymnastiku" a její výhody pro své tělo i mysl.

 

Těším se na vás!
Irena


Power Jóga v našem FITKU
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube