Jarní pozdrav

Jarní pozdravVážení a milí klienti,

přeji vám krásný začátek jara a doufám, že kromě radosti ze cvičení si děláte  sem tam radost nějakou kytičkou, kterou když mi nekoupí nikdo nekoupí, tak si jí klidně koupím ráda sama. Já jsem pro vás ve fitku místo kytičky připravila jarní rozšíření lekcí u nás ve fitku.

Hodně z vás se mě ptá, jak probíhají lekce Step Body nebo Pružné tělo. Step Body je lekce, kterou jsem léta nevyučovala, ale protože mě moje kamarádky Dita a Markéta už dlouho přemlouvaly, abych se k těmto lekcím vrátila, tak jsem po létech odolávání svolila a lekci Step Body zařadila do rozvrhu každé pondělí v 18:00.  Je to lekce, která obsahuje jednoduchou choreografii step aerobicu a lehké posilování. Tudíž je tato lekce vedena v dynamickém a rytmickém tempu. Prvky na sebe navazují a vzniká choreografie, které je prokládána posilováním. Step Body je určena pro klientky, které si rády zacvičí sestavu a potrénují šedou kůru mozkovou. Já se tak nostalgicky vracím ke svým cvičitelským začátkům.

 

Lekce Pružné tělo je žhavá novinka, která se začíná těšit velké oblibě. Jedná se o můj autorský fitness program, kde posílíte vnitřní hluboké svaly a protáhnete celé tělo. Lekce je ideální pro všechny se sedavým zaměstnání. Díky pravidelnému cvičení tohoto fitness programu se zbavíte zdravotních neduhů jako je bolest zad nebo kyčlí od neustálého sezení. Během lekce využíváme posilovací gumy či balanční pomůcky. Lekce probíhají v pondělí v 17:00, v úterý ve 12:00 a ve čtvrtek v 18:00. Doporučuji tuto lekci zařadit do vašeho sportovního rozvrhu alespoň jedenkrát týdně. Je to skvělý doplněk nejen pro vás, se sedavým zaměstnáním, ale i pro vás, kteří máte rádi vydatné a ostré tréninky, jako je H.E.A.T. Program, Kruhové tréninky, Postava snů apod. Na Pružném těle vaše tělo skvěle protáhnete a budete v ještě lepší kondici. Jako alternativa Pružného těla je vhodný také Pilates či Power Jóga.

 

Přeji vám krásné jarní dny a těším se na setkání v našem fitku.

Vaše Hanka Kynychová

Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube