Podzim je tady s ním nový rozvrh lekcí v našem FITKU

Podzim je tady s ním nový rozvrh lekcí v našem FITKU

Zdravím všechny klienty našeho FITKA,


září máme v plném proudu a u nás ve FITKU je tento měsíc pěkně nabitý. Čeká nás nový rozvrh lekcí, který startuje 23. 9. 2019 a ještě před tím si budete moci všechny lekce vyzkoušet nna dní otevřeých dveří ZDARMA v sobotu 21. 9. 2019.



Budu se moc těšit, že si uděláte čas a tento den strávíte s námi. Není určen pouze pro nové klienty, ale i pro vás všechny, kteří už máte třeba dlouho chuť vyzkoušet nějakého lektora či lekci, ale buď máte ostych nebo vám nezbývá v týdnu čas. Rezervace na lekce nepřijímáme, ale lekce trvají 25 minut, takže se určitě během dne na svojí lekci, kterou jste si vybrali, dostanete. Více informací a rozvrh lekcí na tento den naleznete ZDE.

 

Co se týká nového rozvrhu, tak jsem vyslechla vaše přání, že byste chtěli přidat ještě další skupinové lekce od 16:00. Můžete se tak těšit na H.E.A.T. Program, Power Jógu, Jemnou Jógu a další lekce. Nové hodiny přibydou i od 19:00.

 

V našem týmu také vítám nové lektory. V týmu lektorů H.E.A.T. Programu přibyla Kateřina Nygrýnová, na Jumping a TRX Zuzana Straková, Jemnou Jógu si můžete zacvičit s Lubicou Semanskou nebo Kristýnou Mikšovskou, která si s vám zacvičí rovněž Power Jógu. Na lekcích BodyFormingu vám dá do těla Ivana Moosová.

 

Dále bych vás chtěla upozornit na to, že u nás ve FITKU stále můžete zakoupit měsíční permanentku do posilovny za 499 Kč.

 

Během podzimu také chystáme úpravu šaten, aby vzniklo větší místo na převlékání.

 

Pevně věřím, že si u nás ve FITKU budete i nadále budovat dobrou kondici, která vám bude přinášet radost a pocit, že se na svoje tělo můžete spolehnout, když budete potřebovat. Nezapomínejte také na vitamíny C a na echinaceu, protože pomalinku padáme do podzimu, tak ať nás nezaskočí nějaká viróza, abychom nemuseli přerušit naše pravidelné sportovní tréninky.

 

Těším se s vámi na viděnou!
Vaše Hanka Kynychová



Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube