Hurá, můžeme do FITKA!

Hurá, můžeme do FITKA!

Dobrý den,

 

zdravím všechny klienty. Už všichni víme, že vás v pondělí 27. 4. 2020 budu moci ve FITKU přivítat. Možná vás zajímá, jak to u nás bude probíhat, abychom zajistili všechna hygienická opatření. Tak začneme od začátku. Všechny prostory můj manžel Jindřich vymaloval, zvelebil a opravil věci, na které už dlouho neměl čas. Takže určitě budete mile překvapeni. Vše ve FITKU voní novotou :-)

Ale pojďme k situaci, která už brzy nastane. V okamžiku, kdy otevřeme, musíme zavést rezervační systém na všechny lekce ve všech sálech, tedy i na sál č. 1 a č. 4, protože kapacita lekcí bude omezena, aby bylo možné dostát všem opatřením. Rezervační systém bude i pro posilovnu, protože i zde budeme muset omezit počet osob, které budou najednou cvičit, abyste mohli kvalitně dodržovat rozestupy na strojích (budou označeny značkou). stroje od sebe budou vzdáleny 2 metry. Doba strávená v posilovně bude omezená na 90 minut. Každé stanoviště bude mít svoji dezinfekci, na kterou jste ostatně zvyklí z dřívějška ještě, než přišla epidemie koronaviru. Tento režim bude platit jak v posilovně, tak i na lekcích. Z hygienického hlediska poprosím všechny klienty, aby po sobě čistili nejen nářadí a náčiní v sálech, ale také stroje a činky v posilovně, včetně podložek. Dále prosím, abyste nosili ručníky a používali je na stroje i podložky! Cvičení bez nich nebude možné! Půjčování našich ručníků bude z hygienických důvodů pozastaveno.

 

Bude třeba dodržovat požadované vzdálenosti nejen v posilovně, ale také na lekcích. H.E.A.T.ové pásy od sebe budou vzdáleny v přijatelných vzdálenostech. Kapacita osob na skupinových lekcích bude taková, aby bylo možné dodržet dostatečnou vzdálenost.

 

Šatny budou složit pouze k přezouvání do sportovních bot. Toalety můžete využívat v prostorách fitka, tak jak jste zvyklí, protože nejsou součástí šaten. Recepce bude opět vyznačena značkami, tak abyste při odbavení dodržovali diskrétní a hygienické zóny.

 

V prostorách našeho FITKA byly už před epidemií umístěny dávkovače s dezinfekcí, kterou samozřejmě budete moci využívat i na nadále. Při příchodu do FITKA i před jeho opuštění si tak budete moci dezinfikovat ruce, případně i během cvičení. Doporučujeme cvičení v rukavicích.

 

Co se týká roušek, tak cvičení v nich pravděpodobně nebude příliš komfortní, ale bude-li to nařízení Vlády ČR, tak s tím nic neuděláme a budete to muset respektovat.
V rámci svojí #sportovnikolekceHK jsem pro vás připravila designové roušky pro ženy i muže, které jsou za symbolické ceny a snad vám sportování pomohou zpříjemnit. Navíc obsahují stříbro, které zajišťuje antibakteriální složku. Zakoupit je můžete na našem e-shopu www.kynychova-shop.cz.

 

Rezervační systém s lekcemi od 27. 4. 2020 včetně posilovny spustíme během víkendu (25. - 26. 4. 2020)). Budeme vás určitě včas informovat!

 

Máme v plánu zařadit i seniorské cvičení s Lídou Míčovou, protože i aktivní senioři by se v této těžké době měli hýbat, aby si udrželi kondici.

 

Vzhledem k tomu, že budeme omezovat počet osob na lekcích, plánuji přidat i lekce od 16:00 v sále č. 1, případně č. 4 – chodili byste? Piště prosím na Facebook Fitko Hanky Kynychové! Také mě zajímá, zda budete chtít navštěvovat ranní lekce v 7:00 a polední ve 12:00 nebo vás budou zajímat spíše odpolední a večerní lekce.

 

Pokud budete mít jakékoliv dotazy, prosím, posílejte mi je, ráda je zodpovím. Ideálně prosím opět přes náš Facebook Fitko Hanky Kynychové.

 

A nezapomeňte, že na našem Facebooku Fitko Hanky Kynychové pro vás pravidelně každý den cvičím živě! Ve všední dny od 17:00, v sobotu v 9:30 a v neděli v 10:00. Cvičit budu až do znovuotevření našeho FITKA. Cvičení je zdarma. Podpořit mě můžete DOBROVOLNOU VSTUPENKOU, kterou zakoupíte ZDE.

 

Už se na vás všechny moc těším! A nejsem sama, těší se i všichni lektoři a personál recepce.

 

Vaše Hanka Kynychová

Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube